BloG

ZOMER OPENINGSUREN

Tijdens de maanden juni, juli en augustus zal Sister Bean elke dag sluiten om 16u in plaats van 17u. We merken dat de zin in koffie minder hoog is tijdens hete zomerdagen en doen daarom een uurtje vroeger toe. Wij danken jullie voor jullie begrip en wensen jullie veel...

#2: ART WALLS: Bruno Vergauwen

#2: ART WALLS: Bruno Vergauwen

Mijn beste vrienden!    Onlangs had ik de kans om een beeldend kunstenaar, Bruno Vergauwen, te verwelkomen voor een praatje bij een heerlijk kopje koffie.  Vandaag ben ik erg blij jullie te melden dat Bruno, als nieuwe inwoner van Mechelen, onze uitnodiging voor een...

#1: Mamadag

#1: Mamadag

Beste Foodies en Coffee Lovers, Ik ben Patty, moeder van deze prachtige kindjes en sinds dit jaar zaakvoerder van Sister Bean. Met veel plezier heb ik deze eerste maanden met jullie kennis gemaakt en ben ik op zoek gegaan naar een gezonde balans tussen mijn gezin en...

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

13 hours ago

Sister Bean

Lieve klanten,
We hebben nieuws in verband met onze openingsdagen.
We nemen als standaard sluitingsdagen WOENSDAG en DONDERDAG. Alle andere dagen zijn we open tussen 9 en 17 uur. Tijdens schoolvakanties gaan we extra open om jullie wat extra te verwennen!
Waarom sluiten we ook op donderdag?
In augustus hebben de Sisters besloten om op donderdag te sluiten aangezien de coronacrisis een grote impact had. We wilden ons concentreren op de betere dagen van de week en zo konden we onszelf als team efficiënter organiseren.
In de tussentijd zijn we blijven werken achter de schermen en hebben we sisterbean@work gelanceerd. Ook onze webshop met online bestellingen van brunchpakketten en andere eigen producten onder de naam van sisterbean@home beginnen vlot te draaien!
We merken dat die extra sluitingsdag veel positieve effecten heeft gehad in de vooruitgang van projecten zoals onze catering, maar ook niet minder belangrijk: we merken dat het evenwicht tussen werk en ons privé leven veel aangenamer is.
Ik, als Opper Sister, streef naar gelukkige en tevreden klanten maar dat kan enkel als we ook als team gelukkig en tevreden zijn met wat we doen en hoe we het doen.
We willen jullie de andere vijf dagen in de week blijven verwelkomen in Sister Bean met een grote glimlach en onze "homemade food and great coffee".
Bedankt voor jullie begrip en steun!
Lieve groetjes,
Patty
Opper Sister
Team Sister Bean.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Welkom

maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

9u – 17u
à la carte 9u – 14u30

zaterdag – zondag

9u – 17u
brunch: 9u – 14u30

WOENSDAG

gesloten

Contact

telefoon

+32 15 65 86 65

E-Mail

info@sisterbean.be

Adres

Vismarkt 26

2800 Mechelen

Pin It on Pinterest