OVER ONS

ons Team

Laurelyne, Faissal en het enthousiaste team sisters zorgen voor al het lekkers en een aangename sfeer.

LAURELYNE

LAURELYNE

Sister Chef

LUNA

LUNA

All-round Barista

FAISSAL

FAISSAL

Mister Chef

ROXANNE

ROXANNE

All-around sister

MIMI - MAMY & BETTY

MIMI - MAMY & BETTY

Oma's Bean

TRIEN

TRIEN

SISTER CAKERY

ONS VERHAAL

 

Sister Bean (v): ‘Koffiebar waar men kan genieten van heerlijke drankjes en gezonde ontbijt- en lunchgerechten in een vrolijke en positieve sfeer.’

Welkom bij Sister Bean, welkom bij de sisters

Bij ons vind je volop gezonde voeding in een origineel jasje. Dat ‘gezonde’ gaat voor ons niet alleen over vitamientjes en proteïnen, maar bovenal over het vermijden van over-geproduceerde voeding. Wij maken dan ook altijd alles zelf. Het woord HOMEMADE is niet voor niets onderdeel van ons Sister-logo. En natuurlijk zijn er op onze kaart ook een aantal guilty pleasures te vinden, maar nooit in overvette of mierzoete vorm.

Omdat we alles zelf maken wordt er bij ons heel wat geëxperimenteerd. Dat resulteert meer dan eens in originele gerechten. We zullen ons daarbij nooit verliezen in complexiteit waardoor onze gerechtjes altijd eenvoudig te maken zijn en bestaan uit ingrediënten die iedereen wel kent. 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt en dus zijn we altijd flexibel genoeg om ook voor mensen met mogelijke intoleranties of allergieën iets te voorzien. Natuurlijk kan dit enkel binnen de grenzen van wat onze niet-allergenenvrije keuken toelaat.

Wat maakt Sister Bean nu echt uniek? Onze huiselijke en positieve sfeer! Dat komt omdat alles gecreëerd wordt puur vanuit passie en enthousiasme! Heerlijk!

 

 Groetjes van de sisters

bekijk ons menu

benieuwd naar onze heerlijke dranken en gerechten?

Welkom

maandag, dinsdag, vrijdag

8u30 – 17u
A la carte 8u30 – 16u
Taartjes en drank (warm en koud) zijn altijd verkrijgbaar

zaterdag – zondag

9u – 18u
brunch: 9u – 15u

woensdag & donderdag

gesloten

Contact

telefoon

+32 15 65 86 65

E-Mail

info@sisterbean.be

Adres

Vismarkt 26

2800 Mechelen

Pin It on Pinterest