Liefste klanten,

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een deugddoend eindejaar en zijn jullie volledig klaar voor 2023!
De Sisters zijn alvast 100% klaar om jullie te verwelkomen, alleen of met je familie, vrienden, collega’s rond een lekker tasje koffie of een leuk buffet!

Een nieuw jaar, een nieuw concept !

Om 2023 in te gaan hebben we besloten om ons weekend buffet, waar jullie zo zot van zijn 😊 uit te breiden en een alternatief in de week aan te bieden.

Wat houdt dit in?

Vanaf nu kunnen jullie tijdens de week tussen 9.30 en 11.30 dagelijks “the Sisters Ontbijt Buffet” terugvinden. Het Sister’s ontbijt buffet is een buffet ‘à volonté’ gemaakt uit pancakes (zoete en hartige), wentelteefjes, homemade granola, yoghurt, mini koffiekoeken, spiegeleitjes, omeletjes, spek, charcuterie en kaas. Daarbij zullen er ook twee verschillende soorten fruit water op het buffet staan.

Tussen 12.00 en 14:30 zal er keuze zijn tussen “The Sister’s Soup Bar” en/of “The Siste’rs lunch buffet”.

“The Sisters lunch buffet” bestaat uit quiche, soep, brood, croque classic, croque veggie, toast avocado, de Italiaanse toast en een paar slaatjes. Dit alles ook met twee soorten fruit water

“The Sister’s soup bar” is een onderdeel van het lunch buffet, maar kan ook apart besteld worden. Deze bestaat uit 2 versgemaakte soepen, vers brood, grissini en allerlei toppings bijpassend bij de soepen. Hier is ook een take away versie van mogelijk.

De drankkaart vergroten we ook met de Chococcino, een heerlijke mix tussen een cappuccino en een chocomelk!

Ook de frisdranken van Bionina zullen aangeboden worden.

Dit allemaal voor een perfect “feel good” gevoel op een ideale plek!

See you soon❣

The Sisters

 

Pin It on Pinterest

Deel dit met jouw vrienden